10:09:11 Кращий кухар 2019 | |
У змаганні професійної майстерності брали участь 10 учасників від закладів Луганської області. Конкурс проходив у ІІ етапи (теоретичний та практичний). І – й етап теоретичний, передбачав перевірку професійно – теоретичних знань з предметів: «Технологія приготування їжі з основами товарознавства», «Організація виробництва та обслуговування», «Охорона праці», «Гігієна та санітарія виробництва», «Устаткування підприємств харчування». ІІ – й етап практичний, передбачав приготування філе курячого фаршированого зі складним гарніром та яблука смажені у тісті. За підсумками конкурсу було визначено призові місця:
Поздоровляємо з успіхом призерів конкурсу ! Дякуємо за участь у конкурсі ученицю Білокуракинського професійного аграрного ліцею Кобзар Світлану, яка гідно представила ліцей! | |
|
Всього коментарів: 0 | |