Головна »
2016 »
Травень »
31 » Фахова майстерність за професією "Кухар, Кондитер"
15:13:34 Фахова майстерність за професією "Кухар, Кондитер" |
Кожного року і це вже стало традицією, в ліцеї проводити конкурс фахової майстерності.
29 березня в групі № 25 та 6 квітня серед учнів групи № 15 відбувся конкурс професійної майстерності з професії «Кухар. Кондитер».
Практичний тур полягав у перевірці навичок та вмінь по темі «Приготування гарячих страв з м’яса» і включав наступні завдання:
- Приготування напівфабрикатів.
- Теплова обробка.
- Оформлення і подача страви.
Учні конкурсанти поставилися до конкурсу відповідально, проявили максимум знань та практичних умінь з професійно-практичної підготовки, і завзято боролись за перемогу . |
Переглядів: 241 |
Додав: Админ
| Рейтинг: 0.0/0 |